Hem » Transport

Vet du inte hur du ska få hem dina byggvaror. Det är inget problem, vi har lösningar för alla transportproblem, oavsett om de är stora eller små. Nedan ser du våra vanligaste sätt. Välkommen in så hjälper vi dig.

Lilla bilen

Har du gjort en mindre beställning så kör vi ut den med lilla bilen.

Stora lastbilen

Stora beställningar eller skrymmande varor kör vi ut med vår stora lastbil. Den är utrustad med kran för enkel lastning och lossning. Kranen kan även användas till lyft som, till exempel, vid montering av takstolar, eller för att lyfta in ditt piano på övervåningen.

Släpvagn

Har du köpt mer än du kan få med dig på takräcket eller i bakluckan är det inget problem. Vi har en släpvagn som du kan låna för att få med dig dina varor.

Lastmaskin

Lastmaskinen är vår arbetshäst på sågen och används för lastning och lossning. Har du behov av lastning och lossning på annat ställe på Rådmansö så kan den även hjälpa till med det.

Sjötransport

Räfsnäs såg ligger vacker belägen vid havet på östra Rådmansö och har tillgång till egen kaj om du ska du transportera byggmaterial ut i skärgården. Har du inte tillgång till egen båt för transporten eller om det är mer än du säkert får med dig så har vi flera sjötransporter som vi kan förmedla kontakt till.